Våre behandlinger

Medisinsk injeksjon (Dysport)

 Hos Derma Beautiful brukes Dysport® som er det samme som merkenavnet Botox®. Botox/Dysport (Botulinum Toxsin type A) er en medisin som kan brukes for å glatte ut og forebygge linjer ved kosmetisk bruk. Det har også god effekt på både spenningshodepine og tanngnissing. Det kan brukes i områder som panne, mellom bryn, rundt øyne og tyggemuskelen. Botox fungerer ved at det hemmer signalene som ber muskelen om å trekke seg sammen, som gjør at muskelen blir lammet og ikke klarer å lage de samme linjene når mimikksmusklene trekker seg sammen.

Behandling med Botox er lite smertefull og kan gjøres i løpet av 10-15 minutter, det brukes tynne nåler og man kan gå tilbake til hverdagslige aktiviteter like etterpå. Botox injiseres inn i den aktuelle muskelen for å ha effekt på det utvalgte området. Etter behandlingen anbefales kunden om å ikke massere området som er behandlet, og ikke trene hardt samme dagen.  Full effekt av Botox vil du kunne se etter ca. 14-18 dager, noen kan trenge korrigering eller litt påfyll. Om det ikke har hatt den effekt som en ønsket, blir påfyll gratis. Effekten av Botox vil kunne vare fra ca. 3-6 mnd. Det anbefales å ta Botox 2-3 ganger i året, og når Botox har blitt tatt regelmessig over lengre tid vil det kunne tas sjeldnere som kan komme av at musklene rett og slett har blitt svakere over tid.

Filler

Filler er Hyaluronsyre som vi også har i kroppen. Fillere som Restylane®, Juvederm® og Stylage® er ikke-animalske sterile produkter som er fremstilt for å tilsvare den hyaluronsyren vi har i huden. Kroppen gjenkjenner dette som sin egen hyaluronsyre, og den gir derfor minimal risiko for reaksjoner. Hos Derma Beautiful brukes Filler fra merkevarene Juvederm og Stylage.

Fillere kan brukes for å gi ekstra volum og fylle opp linjer eller gjenoppta tapt volum. Eksempler på steder filler kan brukes er lepper, naso labiale linjer, kinnben, kjeve, hake og hender. Før behandlingen blir du forklart hvordan filler fungerer, og forventninger du kan ha til behandlingen. Du kan få bedøvelseskrem og tannlegebedøvelse det området som skal behandles, behandlingen er da lite smertefull. Behandlingen utføres med tynn nål eller en butt nål for visse områder for å minimere skade av vevet og komplikasjoner. Filler injiseres i mellomlaget/Dermis i huden. Behandlingen varer i ca. 30 minutter og du kan gå tilbake til hverdagslige aktiviteter like etterpå. Resultatet kan du se umiddelbart etter behandlingen, men mer nøyaktig og endelig resultat vil du se når hevelsen er helt over. Det er normalt å bli litt hoven første tiden etter fillerbehandling. Du vil få beskjed om å ta kontakt dersom hevelse, rødhet, smerte eller uønsket kosmetisk resultat forekommer. Filler vil kunne sitte i 4-6 måneder. Varigheten vil kunne variere individuelt avhengig av om du har tatt filler tidligere, hvilket område filleren er satt og ytre faktorer. Det anbefales med påfyll etter ca. 3 måneder om det er første gang kunden tar filler og ønsker å bygge opp mer volum.

Mesoterapi

Hos Derma Beautiful brukes Cytocare 532 som er av det anerkjente French Laboratory RevitaCare®. Mesoterapi ved bruk av Cytocare 532 er en behandling der det injiseres en cocktail av vitaminer, aminosyrer, mineraler og hyaluronsyre som stimulerer huden til produksjon av nye celler og aktiverer fibroblaster til produksjon av kollagen, elastin og hyaluronsyre. Cytocare har effekt på blant annet blass grå hud, tørr hud, aknearr og rynker. Områder som kan behandles er ansikt, hals, nakke og hender.

Behandlingen utføres med små nåler i det området du ønsker behandling og injiseres i mellomhuden/Dermis. Det anvendes bedøvelseskrem i forkant av behandlingen for å minimere smerte. Etter behandlingen kan du være litt rød i huden, og bli litt hoven. Rødheten skal gå ned samme dagen, mens hevelse kan du også ha dagen etter. Du kan gå rett tilbake til hverdagslige aktiviteter. Effekten på behandlingen kan være noe individuell, noen kan trenge flere behandlinger. Det er anbefalt å ta denne behandlingen som en kur for best resultat. Helst 3-4 behandlinger med 3-4 ukers mellomrom. Etter ønskelig resultat er det anbefalt med en vedlikeholdsbehandling 1-2 ganger i året.

Dermapenn

Dermapen er den mest avanserte formen for microneedling, der det brukes en maskin med et sterilt hodestykke, med mange mikroskopiske nåler som går raskt inn og ut av huden. Sammenlignet med dermaroller er en Dermapen mer skånsom, tryggere og mindre smertefullt. Derma Beautiful bruker det nyeste på markedet som er Dermapen 4®.  Dermapen gir små kontrollerte skader i huden som stimulerer den til å regenerere celler, produsere elastin og kollagen, og tillater et økt opptak av ingredienser til huden. Dermapen brukes blant annet for å redusere ujevnheter, stramme opp huden, redusere aknearr, bedre pigmenteringer, og for å minske porer, strekkmerker og fine linjer.  For en ytterligere effekt på huden anbefales det sterkt å kombinere med mesoterapi (Cytocare) som tilfører huden ekstra fukt og vitaminer under behandling. Dermapen anbefales å ta som en kur på 4-6 behandlinger med 4 ukers mellomrom. Huden vil fortsette å bedre seg 6-12 måneder etter kuren, og det anbefales med en årlig vedlikeholdsbehandling.

Du vil kunne se en hudforbedring allerede etter første behandling. Behandlingen er lite smertefull, du vil kun kjenne en slipende følelse i huden. Før en Dermapen-behandling bør det ha gått minst to dager siden du fikk en injeksjon i behandlingsområdet og helst to uker ved fillerbehandling. Går du på noen aktive ingredienser bør de stoppes et par dager før behandlingen. Etter en kjemisk peel eller laser skal du vente ca. 4 uker. Har du aktiv/cystisk akne, keloidose, akne/rosacea, eksem, betennelse eller infeksjon i huden så vurderes det under konsultasjon om du er kandidat for Dermapen. Etter behandlingen er du rød i huden de første to døgnene. Det er også viktig å holde seg unna sol, bakterierike områder (solarium, felles bad, osv.) og avvente med andre behandlinger som kjemisk peel og laser.

NB! Gravide og ammende behandles ikke. I forkant av en hver behandling blir det tatt i betraktning om du er i fysisk og psykisk tilstand for å være en kandidat for behandlingen. Du blir forklart hvordan behandlingen utføres, hva du kan forvente og hvordan forløpet går. Sykepleier samarbeider tett med lege og det gjøres en elektronisk konsultasjon med legen før behandlingen utføres. Ha lav terskel for å kontakte sykepleier dersom du har noen spørsmål rundt behandlingene.