Behandlinger / Profhilo

Profhilo

Profhilo er et injiserbart, hyaluronsyre-basert produkt. Det er den første BDDE-frie (BDDE=kjemiske tilsetningsstoffer), stabiliserte hyaluronbaserte produktet for behandling av aldrende hud. Med en av de høyeste konsentrasjonene av HA (Hyaluronsyre) på markedet, booster og fukter det huden i tillegg til å remodellere det aldrende og slappe vevet. Dette skjer ved økt produksjon av elastin og kollagen.

Profhilo fukter huden, gir glød, lett oppstramming og penst til både ansikt hals og hender. Det gir også en lett rynkereduksjon og en generell forbedring av hudkvaliteten. Den gir hudforyngelse uten synlig økt volum, som ved for eksempel filler.

Profhilo virker ved å gripe inn i den fysiologiske prosessen i aldrende vev. Den fungerer som en biostimulator og optimaliserer hudens naturlige prosesser. Den holder godt på væske i huden og har en god spredning av hyaluronsyren. Dette gir masse fukt og sørger for at alle de naturlige prosessene i huden fungerer optimalt, det gir en bedre hudstruktur og en lett oppstramming av huden i ansiktet.

Behandlinen er relatisvt smertefri, da BAP-teknikken er den vanligste og mest anbefalte protokollen for behandling av områder som ansikt og hals. Det består av 5 stikk på hver side av ved behandling av ansiktet. Denne teknikken sikrer en optimal spredning av Prohilo i ønsket behandlingsområde. Man får skjeldent blåmerker eller store hevelser etter behandlingen.

Produktet forblir i huden i omtrent 28 dager. Gjennom sakte frigjøring av hyaluronsyre i løpet av denne tiden aktiveres fire forskjellige typer kollagen og elastin. Etter 4 uker bør man gjøre en oppfølgingsbehandling for å oppnå best mulig resultat. Det anbefales at man tar 1-3 behandlinger med en måneds mellomrom. Full effekt forventes etter 2-3 måneder. Resultatet varer i omtrent 6 måneder, deretter vil tiden være inne for en oppfølgingsbehandling.

Profhilo egner seg for deg som ønsker en anti-aldringseffekt ved at huden strammes opp og hudkvaliteten forbedres. Den egner seg også godt for de med tørr hud, som har fine linjer i det øverste hudlaget. De fleste gir tilbakemelding om at de ser best ut de første månedene etter profhilo, og det kan være en god boostene behandling før for eksempel spesielle anledninger. Profhilo er en god behandling i kombinasjon med andre behandlinger.

Bestill behandling