Behandlinger

Derma Beautiful tilbyr kosmetiske behandlinger innen medisinsk hudpleie som filler, Skinbooster, mesoterapi, kjemisk peel og Microneedling. Behandlingene utføres trygt og etter nyeste retningslinjer og lover i samarbeid med lege.

Medisinsk injeksjon (Botox) brukes for å glatte ut og forebygge linjer. Det kan brukes i områder som panne, mellom bryn, rundt øyne og tyggemuskelen. Behandling med Botox er lite smertefull og kan gjøres i løpet av 10-15 minutter, det brukes tynne nåler og man kan gå tilbake til hverdagslige aktiviteter like etterpå. Etter lover ved behandling med Botox foregår det en konsultasjon med ansvarshavende lege en gang i året, og ved første besøk (250 kr).

Les mer

Medisinsk injeksjon

Profhilo er et injiserbart, hyaluronsyre-basert produkt. Med en av de høyeste konsentrasjonene av HA (Hyaluronsyre) på markedet, booster og fukter det huden i tillegg til å remodellere det aldrende og slappe vevet. Profhilo er en god behandling å kombinere sammen med andre estetiske behandlinger.

Les mer

Profhilo

Dermapen gir små kontrollerte skader i huden som stimulerer den til å regenerere celler, produsere elastin og kollagen, og tillater et økt opptak av ingredienser til huden. Behandlingen brukes blant annet for å redusere ujevnheter, stramme opp huden, redusere aknearr, bedre pigmenteringer, og for å minske porer, strekkmerker og fine linjer.

Les mer

Dermapen

Filler er hyaluronsyre som vi også har i kroppen. Kroppen gjenkjenner filler som sin egen hyaluronsyre, og det gir derfor minimal risiko for reaksjoner. Fillere kan brukes for å gi ekstra volum og fylle opp linjer eller gjenoppta tapt volum. Eksempler på steder filler kan brukes er lepper, naso labiale linjer, kinnben, kjeve, hake og hender.

Les mer

Filler

Mesoterapi er en behandling der det injiseres en cocktail av vitaminer, aminosyrer, mineraler og hyaluronsyre som stimulerer huden til produksjon av nye celler. Behandlingen gir effekt på blass grå hud, tørr hud, aknearr og rynker. Områder som kan behandles er ansikt, hals, nakke og hender.

Les mer

Mesoterapi

NB! Gravide og ammende behandles ikke. I forkant av en hver behandling blir det tatt i betraktning om du er i fysisk og psykisk tilstand for å være en kandidat for behandlingen. Du blir forklart hvordan behandlingen utføres, hva du kan forvente og hvordan forløpet går. Ha lav terskel for å kontakte Line dersom du har noen spørsmål rundt behandlingene.

Det er 20 års aldersgrense på alle behandlinger hos Derma Beautiful.